Punajuuri-jauhelihalaatikko

Kuutioi punajuuret pieniksi kuutioiksi.

Kuullota sipuli ja jauheliha pannulla.

Yhdistä aineet, lisää suolaa, pippuri, rosmariinia ja hiukan valkopippuria.

Kaada uunivuokaan ja lisää juustoraastetta päälle.

200 astetta, n. 20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri vakuumi 450g (El campo), annos 100g3600g1116kcal32.8g259.6g5g0g
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)1600g3656kcal304g0g272g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g400g1040kcal120g8g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12000g11840kcal924g573.6g675.6g13.6g
Valittu annoskoko6000g5920kcal462g286.8g337.8g6.8g
Annoskoko puolitettuna3000g2960kcal231g143.4g168.9g3.4g
Arvot/100g100g99kcal7.7g4.8g5.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299353