Kanaa parsakaalin ja herneiden kanssa

Paista kanapihvit panulla.

Siirrä syrjään lautaselle.

Huuhdo tarvitaessa pannu puhtaaksi ja lisää hippu öljyä pannuun ja parsakaalit.

Paista parsakaalit puoli kyypsiksi ja lisää paloiteltu kana ja puolikas limen mehu sekä noin desin verran vettä halutesassi suolaa.

Kansi päälle ja anna kypsyä muutaman minuutin ajan.

lisää lopuksi herneet ja kansi taas päälle anan hautua hetki kunnes parsakaali on täysin kypsää ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Mona0211
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g2504g751kcal115.2g50.1g7.5g40.1g
Herne 601g414kcal30.4g56.3g2.4g18.6g
Lime, kuorittu, annos 50g250g90kcal1.5g5.5g2.8g7g
Kananpojan minuuttipihvi yrtti-valkosipuli (Kariniemi), annos 150g1503g1803kcal330.6g13.5g52.6g7.5g
Vesi1002g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 140g1240kcal0g0g140.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12000g8598kcal955.4g250.8g411g146.4g
Valittu annoskoko6000g4299kcal477.7g125.4g205.5g73.2g
Annoskoko puolitettuna3000g2149kcal238.9g62.7g102.8g36.6g
Arvot/100g100g72kcal8g2.1g3.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=326041