Juustopiirakka

Raasta västerbottensost ja parmesani.

Sekoita ricottajuustton sekaan.

Yhdistä kerman, voisula ja munat.

Kaada juustoseoksen joukkoon.

Lisää jauhot ja pippuri.

Sekoita ja kaada vuokaan.

Paista noin 30 min 175-astetta.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Elvis1935
AineksetMääräEnergiaPHRK
Västerbottensost juusto (Västerbottensost), annos 10g1334g5336kcal320.2g20g440.2g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g334g1294kcal110.1g0g94.7g0g
Ricotta, Castelli1668g2835kcal216.8g41.7g200.1g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)1001g1601kcal27g27g150.1g0g
Kananmuna kuoreton 1101g1570kcal137.6g3.3g112.8g0g
Voi 334g2419kcal4g1.3g271.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 217g744kcal22.1g151.8g2.6g7.6g
Mustapippuri 13g37kcal1.5g5.1g0.4g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12000g31673kcal1678.6g500.4g2544.2g22.2g
Valittu annoskoko6000g15837kcal839.3g250.2g1272.1g11.1g
Annoskoko puolitettuna3000g7918kcal419.7g125.1g636.1g5.6g
Arvot/100g100g264kcal14g4.2g21.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433194