Herkullinen makaronilaatikko pekonilla

Keitä makaronit kypsiksi.

Paista pannulla ensin pekonit ja siirrä sivuun valumaan talouspaperin päälle.

Paista jauheliha.

Lisää jauhelihaan tomaattimurska, suola ja valkosipuli.

Voitele uunivuoka ja lisää valutetut makaronit vuokaan.

Lisää jauheliha-tomaattimurskaseos ja sekoita makaronien kanssa.

Lisää muna-maitoseos.

Asettele pekonit päälle ja pekonien päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 1198g3922kcal122.1g795.6g13.2g40.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1198g1989kcal227.7g0g119.8g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g1108g388kcal11.1g75.4g5.5g15.5g
Amerikan Pekoni filee, HK449g719kcal94.4g1.3g404.4g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa449g1348kcal103.3g0g103.3g0g
Maito, Kevyt1198g551kcal38.3g57.5g18g0g
Kananmuna kuorineen punnittu360g453kcal39.5g1.1g32.4g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12000g18792kcal1276.6g1869.6g1393.4g112.2g
Valittu annoskoko6000g9396kcal638.3g934.8g696.7g56.1g
Annoskoko puolitettuna3000g4698kcal319.2g467.4g348.4g28.1g
Arvot/100g100g157kcal10.6g15.6g11.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=452094