Kalapihvit

Sekoita korppujauhot kermaviiliin, lisää muna ja jauhettu kala.

Kalaksi sopii niin tuore kuin pakastekala jauhettuna, myös säilykekalaa on kätevä käyttää.

Lisää maustavat aineet taikinaan tai käytä sipulikeittoaineksia, joita olet hetken turvottanut vedessä.

Sekoita tasaiseksi muretaikinaksi.

Muotoile taikinasta kostutetuin käsin pyöryköitä tai pihvejä.

Kypsennä paistinpannulla tai 200-asteisen uunin keskitasolla noin 15-20 min kauniin väriseksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 451g1651kcal47.3g337.7g4.6g23.9g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%1202g721kcal38.5g85.4g24g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)379g758kcal15.2g132.6g11.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 601g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna (Kieku), annos 60g361g523kcal45.8g1.1g40.7g0g
Lohi tuoresuolattu 3006g5400kcal727.2g0g276.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12000g18106kcal1748g1113.6g714.6g47.8g
Valittu annoskoko6000g9053kcal874g556.8g357.3g23.9g
Annoskoko puolitettuna3000g4527kcal437g278.4g178.7g12g
Arvot/100g100g151kcal14.6g9.3g6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=86281