Kevyt lasagne

Ruskista sipuli ja jauheliha.

Lisää mausteet (paprikaa, valkosipulia, suolaa) ja tomaattimurka.

Anna hiljalleen kypsyä että osa nesteestä haihtuu.

Lisää lämminkuppi jauheet kiehuvaan veteen ja suurusta ohrakkaalla.

"Kastikken" tulee olla paksuhkoa.

Laita uunivuokaan kerroksittain jauhelihaa ja kastiketta ja levyjä.

Jätä päällimäiseksi kastiketta.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa n. 1t.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, 7 % rasvaa (käsi1600g2219kcal300.8g0g112g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)1600g400kcal16g88g0g22.4g
Sipuli (kuorittu)220g59kcal2.9g10.6g0.4g3.7g
Lämmin Kuppi Juusto-Parsakaalikeitto, Blå Band, (1 pussi=annos 25g)200g860kcal11g128g34g2.2g
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Ohrakas ohratärkkelys60g219kcal0.2g54g0.3g0.8g
Lasagnelevy Rainbow328g1204kcal45.9g232.9g10.2g9.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12016g9923kcal753.6g1027g313.8g77.8g
Valittu annoskoko6008g4961kcal376.8g513.5g156.9g38.9g
Annoskoko puolitettuna3004g2481kcal188.4g256.8g78.5g19.5g
Arvot/100g100g83kcal6.3g8.5g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89142