Feta-pinaattipiirakka

Voisulaan sekoitetaan juustoraaste ja mantelijauho, ja taikina painellaan piirakkavuoan pohjalle.

Paistetaan n. 10 min 175°C:ssa.

Sulata pinaatti ja sekoita täytteen ainekset keskenään.

Kaada täyte vuokaan ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Paista 225 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.

Ohje a la Karppi -sivustolta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 30g218kcal0.4g0.1g24.4g0g
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g40g232kcal8.8g8g20.2g0g
Grated cheese (Linessa), annos 200g75g214kcal22.1g2.6g12.8g0g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g125g341kcal25g1.3g27.5g0g
Pakastepinaatti rainbow150g30kcal4.7g0.8g1.2g2g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 100g27kcal3.3g3.1g0g0g
Valkosipuli 1.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Grated cheese light juustraaste (Linessa), annos 50g25g67kcal7.1g0.6g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1204g2418kcal156.8g34g191.4g4g
Valittu annoskoko602g1209kcal78.4g17g95.7g2g
Annoskoko puolitettuna301g605kcal39.2g8.5g47.9g1g
Arvot/100g100g201kcal13g2.8g15.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=295697