Juuressosekeitto

Keitä juurekset ja survo keitinliemineen.

Lisää ruokakerma, herneet, suolaa, pippurirouhetta, aromisuolaa sekä yrttejä.

Kiehauta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Sara15
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 1124g910kcal17.6g189.1g0.6g33.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g450g126kcal2.7g26.7g0.9g11.2g
Peruna, vanha, kuorittu 450g342kcal8.5g69.7g0.9g4.5g
Selleri, annos 50g225g32kcal2.2g6.7g0g0g
Lanttu 450g130kcal4.5g20.7g1.3g8.1g
Vesi2248g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g56g51kcal1.7g2g3.9g0.4g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g562g674kcal19.1g20.2g56.2g0g
Herne 450g310kcal22.7g42.1g1.8g13.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12024g5147kcal158g754.4g131.2g143.6g
Valittu annoskoko6012g2574kcal79g377.2g65.6g71.8g
Annoskoko puolitettuna3006g1287kcal39.5g188.6g32.8g35.9g
Arvot/100g100g43kcal1.3g6.3g1.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282644