Dal-kaali-tomaattikeitto

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli ja kaali.

Lisää rajah-maustetahna, tomaattimurska ja vesi.

Lisää linssit sekä liotetut ja keitetyt dal-ryynit (tai kik-herneet) sekä liotetut ja keitetyt pavut.

Anna kiehua 45-60 minuuttia.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 400g532kcal33.8g70.4g8g20g
Papu valkoinen, keitetty 450g484kcal37.9g63g1.6g31.5g
Sipuli 350g106kcal4.4g16.8g0.7g5.9g
Kaali, valkokaali600g127kcal7.2g20.4g1.2g12.6g
Tomaattimurska 800g235kcal4.5g42.4g1.6g15.2g
Rajah Mild Curry Paste (10g)100g143kcal3.9g8.7g10.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 3000g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl14g126kcal0g0g14g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 300g956kcal73.1g137.1g5.7g26.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12028g5418kcal329.6g717.6g86.2g223.8g
Valittu annoskoko6014g2709kcal164.8g358.8g43.1g111.9g
Annoskoko puolitettuna3007g1354kcal82.4g179.4g21.6g56g
Arvot/100g100g45kcal2.7g6g0.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=140916