Muropiirakka (päärynä, rahka)

Sulata murotaikina paketin ohjeen mukaan (1h huoneenlämmössä).

Laita uuni lämpenemään 200 °C. Sekoita rahkan joukkoon kananmuna ja sokeri.

Pilko päärynät kuutioiksi.

Levitä taikina piirakkavuokaan (halk.

n. 27 cm), myös reunoille.

Levitä päärynäkuutiot vuokaan ja kaada rahkaseos päälle.

Paista n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Teehelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Murotaikina Sunnuntai (Raisio), annos 400g2553g11745kcal153.2g1148.9g740.4g25.5g
Päärynän puolikkaat mehussa (Del Monte)1532g689kcal4.6g160.9g1.5g0g
Valkosuklaa-lime rahka (Valio), annos 200g1277g2170kcal91.9g204.3g108.5g12.8g
Sokeri 271g1101kcal0g271g0g0g
Kananmuna kuoreton 383g546kcal47.9g1.1g39.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12032g32504kcal595.2g3572.4g1779.4g76.6g
Valittu annoskoko6016g16252kcal297.6g1786.2g889.7g38.3g
Annoskoko puolitettuna3008g8126kcal148.8g893.1g444.9g19.2g
Arvot/100g100g270kcal4.9g29.7g14.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232509