Kevyt jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha öljytilkassa ja mausta se. Keitä lohkotut perunat, porkkanat ja sipulit kasvisliemessä, loppuvaiheessa lisää keittojuurekset ja ruskistettu jauheliha.

Tarvittaessa lisää vettä nesteeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2667g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow59g153kcal5.9g5.9g11.7g0.9g
Peruna, keskikokoinen 60g1067g640kcal16g138.7g1.1g9.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g347g97kcal2.1g20.6g0.7g8.7g
Sipuli 160g48kcal2g7.7g0.3g2.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1067g1771kcal202.7g0g106.7g0g
Jauhelihamauste, annos 15g80g2.4kcal0g0.8g0.8g0g
Rypsiöljy 37g330kcal0g0g37.3g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g533g160kcal4.8g25.6g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12032g6402kcal467g398.6g320.4g43.8g
Valittu annoskoko6016g3201kcal233.5g199.3g160.2g21.9g
Annoskoko puolitettuna3008g1601kcal116.8g99.7g80.1g11g
Arvot/100g100g53kcal3.9g3.3g2.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276177