Keltainen kalakastike

Kuullota sipulit voissa, lisää kala isoina paloina.

Mausta suolalla, valkopippurilla, kurkumalla, paprikalla ja tillillä.

Lisää kerma ja hauduta kypsäksi.

Jos haluat tukevamman mössön, anna nesteen haihtua melkein kokonaan.

On hyvää esim.

kukkismuussin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti x-tra3200g2560kcal544g32g32g0g
Sipuli (kuorittu)1096g296kcal14.2g52.6g2.2g18.6g
Voi, 1 tl, 5 g360g2628kcal3.6g3.6g288g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g1360g4624kcal27.2g40.8g476g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12032g20216kcal1178g258g1596.4g37.2g
Valittu annoskoko6016g10108kcal589g129g798.2g18.6g
Annoskoko puolitettuna3008g5054kcal294.5g64.5g399.1g9.3g
Arvot/100g100g168kcal9.8g2.1g13.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352573