Kevyt lasagne

Ruskista sipuli ja jauheliha.

Lisää mausteet (paprikaa, valkosipulia, suolaa) ja tomaattimurka.

Anna hiljalleen kypsyä että osa nesteestä haihtuu.

Lisää lämminkuppi jauheet kiehuvaan veteen ja suurusta ohrakkaalla.

"Kastikken" tulee olla paksuhkoa.

Laita uunivuokaan kerroksittain jauhelihaa ja kastiketta ja levyjä.

Jätä päällimäiseksi kastiketta.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa n. 1t.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, 7 % rasvaa (käsi1602g2222kcal301.2g0g112.1g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)1602g401kcal16g88.1g0g22.4g
Sipuli (kuorittu)220g60kcal2.9g10.6g0.4g3.7g
Lämmin Kuppi Juusto-Parsakaalikeitto, Blå Band, (1 pussi=annos 25g)200g861kcal11g128.2g34g2.2g
Vesi2003g0kcal0g0g0g0g
Ohrakas ohratärkkelys60g219kcal0.2g54.1g0.3g0.8g
Lasagnelevy Rainbow328g1205kcal46g233.2g10.2g9.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12032g9936kcal754.6g1028.4g314g78g
Valittu annoskoko6016g4968kcal377.3g514.2g157g39g
Annoskoko puolitettuna3008g2484kcal188.7g257.1g78.5g19.5g
Arvot/100g100g83kcal6.3g8.5g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89142