Sitruunainen tonnikalavuoka

350 g pastaa (esim.

Barilla Penne Rigate)

2 prk tonnikalaa (öljyssä)

2 pss Blå Bandin sitruunakastikejauhetta

4 dl ruokakermaa

2 dl vettä
2 dl herne-maissi-paprika -seosta
2 kevätsipulia varsineen silputtuna

1 tl sitruunapippuria

ripaus suolaa
150 g juustoraastetta
tilliä tai basilikaa koristeluun

Keitä pasta melkein kypsäksi.

Valuta tonnikala ja sekoita uunivuossa pastan kanssa.

Sekoita sitruunakastikejauhe, ruokakerma, vesi, herne-maissi-paprika -seos, kevätsipulisilppu, sitruunapippuri ja suola kulhossa.

Kaada liemi vuokaan muiden ainesten päälle.

Ripottele pinnalle juustoraaste.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Barilla Plus pasta (Barilla), annos 100g1400g4772kcal216.9g883.1g42g84g
Tonnikala vedessä, rainbow1120g1120kcal223.9g5.6g22.4g0g
Sitruunakastikejauhe 1 pss (Blå band), annos 43g344g1719kcal22.4g182.3g99.7g6.9g
Ruokakerma Valio 5%1600g960kcal19.2g44.8g80g0g
Vesi, vesijohtovesi 800g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 480g495kcal16.6g86.4g5.1g13.9g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g8g14kcal0.6g2.6g0.1g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Oliiviöljy 54g477kcal0g0g54g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12032g19222kcal1004.4g2428.8g607.4g216.4g
Valittu annoskoko6016g9611kcal502.2g1214.4g303.7g108.2g
Annoskoko puolitettuna3008g4806kcal251.1g607.2g151.9g54.1g
Arvot/100g100g160kcal8.3g20.2g5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89850