Banaani-suklaapannukakut

Sekoita ensin kuivat aineet hyvin keskenään.

Lisää seokseen maito, sulatettu voi, öljy, kananmunat, suklaa paloja ja vanilja-aromi (tai vaniljasokeri).

Kaada taikinaa paistinpannulle ja lisää taikinan päälle banaanisiivuja, kun taikina on hieman paistunut, käännä ja paista pannukakku toiseltakin puolelta.

Tee muut pannukakut samoin.

Tarjoile valmiit banaanipannukakut, pecanpähkinärouheen, vaahterasiirapin ja tomusokerin kera.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Kisuski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 139g478kcal14.2g97.6g1.7g4.9g
Leivinjauhe 8g14kcal0.4g3g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 23g91kcal0g22.5g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen188g62kcal6.2g9.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 64g81kcal7.1g0.2g5.8g0g
Voi 7.5g54kcal0.1g0g6.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl17g154kcal0g0g17.2g0g
Taloussuklaa suklaalevy (Fazer), annos 6.25g16g84kcal0.6g9.5g4.8g0.9g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.3g17kcal0g4.2g0g0g
Banaani, kuorittu 134g117kcal1.4g24.5g0.5g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1204g2305kcal60g341.4g72.2g16.4g
Valittu annoskoko602g1153kcal30g170.7g36.1g8.2g
Annoskoko puolitettuna301g576kcal15g85.4g18.1g4.1g
Arvot/100g100g192kcal5g28.4g6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=394394