Rahkapasta

Sekoita muut aineet juustoraaste ja pasta keskenään kulhossa, lisää tuoreita yrttejä 2 rkl, pippuria ja suolaa maun mukaan ja kaada sekaan al-dente keitetty pasta.

Kaada voideltuun tai öljyttyyn uunivuokaan, ripottele juusto pinnalle ja paista n. 180 asteessa 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 175g572kcal17.8g115.9g1.9g5.8g
Maitorahka (Pirkka)175g115kcal21g7g0.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen140g46kcal4.6g6.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 38g55kcal4.8g0.1g3.9g0g
Basilika, tuore 1.4g0.4kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Mozzarellaraaste (Frischpack), annos 50g70g217kcal18.2g1.4g15.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1204g2072kcal132.8g262.4g50.4g11.6g
Valittu annoskoko602g1036kcal66.4g131.2g25.2g5.8g
Annoskoko puolitettuna301g518kcal33.2g65.6g12.6g2.9g
Arvot/100g100g172kcal11g21.8g4.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116206