Browniet

Uunin keskitaso 180° n. 30 min.

1. Sulata voi ja suklaa vesihauteessa.

2. Lisää sokeri, kevyesti vatkatut munat ja jauhot, sekoita nopeasti mutta varovaisesti.

Lisää pähkinät rouhittuina.

3. Kaada taikina voideltuun vuokaan (esim pyöreä n. 20 cm halkaisijaltaan) ja kypsennä noin puoli tuntia.

Pinta saa olla rapea, mutta keskiosa kostea.

Anna jäähtyä ennen mahdollista kumoamista tai lusikoi suoraan vuoasta!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Pipsahappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 87g633kcal1g0.3g71g0g
Suklaa tumma 105g541kcal4.1g55.8g32.5g5.6g
Sokeri 185g751kcal0g184.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 96g137kcal12g0.3g9.8g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g85g264kcal14.5g46g2.5g11.1g
Cashewpähkinä 44g251kcal8.7g8.2g20.2g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1204g5155kcal80.6g591g272g36.4g
Valittu annoskoko602g2578kcal40.3g295.5g136g18.2g
Annoskoko puolitettuna301g1289kcal20.2g147.8g68g9.1g
Arvot/100g100g428kcal6.7g49.1g22.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178276