KARPPILEIPÄ

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Liuota hiiva veteen ja sekoita kananmunat ja lisää veteen.

Lisää kuivat aineet ja vaivaa taikinaksi, Paista 200* asteessa n. tunti.

Ohjeessta tulee yksi vuokaleipä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Kuronen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi185g0kcal0g0g0g0g
Gluteenijauho (seitanjauho) (Vantastic foods), annos 50g139g545kcal112.4g9.7g5.5g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 51g160kcal5.4g30.2g1.1g2.8g
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g46g264kcal10.5g9g22.9g2.8g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 30g97kcal8.7g2.1g6g9.2g
Kananmuna kuoreton 102g145kcal12.7g0.3g10.4g0g
Ruokaöljy keskiarvo 25g221kcal0g0g24.9g0g
Hiiva, 50g19g11kcal2.4g0.2g0.1g0g
Ruokasuola jodioitu 6g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1204g2885kcal304.2g103g141.8g29.6g
Valittu annoskoko602g1443kcal152.1g51.5g70.9g14.8g
Annoskoko puolitettuna301g721kcal76.1g25.8g35.5g7.4g
Arvot/100g100g240kcal25.3g8.6g11.8g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245533