Silakkalaatikko kolmen juuston kermaan

Laitan silakkafileet nahkapuoli alaspäin, lisää suolaa, pippuria ja tilliä (ja paprikamaustetta).

Taita fileet kahtia kalan muotoon ja lado voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle kerma ja laita uuniin 200 asteeseen n.25 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 351g504kcal56.1g0g31.2g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g175g211kcal6g6.3g17.5g0g
Becel kasvisrasvalevite 60 (100g)5.6g30kcal0g0g3.4g0g
Tilli, tuore 70g21kcal2.6g0.6g0.6g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1204g1531kcal129.4g13.8g105.4g3g
Valittu annoskoko602g765kcal64.7g6.9g52.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna301g383kcal32.4g3.5g26.4g0.8g
Arvot/100g100g127kcal10.7g1.1g8.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298203