Tiikerikakku

1. Vaahdota voi.

2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, leivinjauhe jauhoihin sekoitettuna, jauhot ja voivaahto.

Jaa taikina kahteen osaan ja sekoita kaakaojauhot toiseen osaan.

3. Laita taikinoita vuorotellen voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.

4. Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, normaalisuolainen (Valio)117g842kcal0.9g0.9g93.6g0g
Sokeri 164g665kcal0g163.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 187g642kcal19.1g131g2.2g6.5g
Kananmuna kuoreton 103g147kcal12.9g0.3g10.5g0g
Leivinjauhe 2.3g4.1kcal0.1g0.9g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 23g11kcal0.7g1.1g0.4g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 5.6g21kcal1g0.6g1.2g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1204g4662kcal69.4g596.8g215.8g16.4g
Valittu annoskoko602g2331kcal34.7g298.4g107.9g8.2g
Annoskoko puolitettuna301g1166kcal17.4g149.2g54g4.1g
Arvot/100g100g387kcal5.8g49.6g17.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299925