Pyrytuulian Lehtikaalimuhennos

251 g lehtikaali
1- 2 kpl (5 g) valkosipuli
57 g sipuli varsineen
4 dl (367 g) vettä
1 tl oliiviöljy
suola, mustapippuri

Lisää 1 tl oliiviöljyä kuumaan pannuun.

Lisää sipulit ja heti kohta lehtikaali.

Kutista ne ja lisää vesi ja mausteet.

Hauduta kypsäksi.

Yhdessä annoksessa on 172 kcal

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 688 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtikaali 220g87kcal7.6g8.9g1.3g4.4g
Sipuli 50g15kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Valkosipuli 4.4g4.7kcal0.3g0.7g0g0.1g
Vesi321g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.8g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Oliiviöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1204g302kcal17.4g25.4g11.8g11.6g
Valittu annoskoko602g151kcal8.7g12.7g5.9g5.8g
Annoskoko puolitettuna301g75kcal4.4g6.4g3g2.9g
Arvot/100g100g25kcal1.4g2.1g1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=462811