Talkoopiirakka (iso uunipellillinen)

Kuori ja pilko raparperit.

(Huom! Ohjeen raparperimäärä on kuorittua) Kiehauta raparperi vesitilkan ja sokeririppusen kanssa pehmeäksi.

Sulata rasva ja sekoita piimän kanssa.

Lisää kuiva-aineseos: vehnäjauho, sokeri ja leivinjauhe (tai sooda 3 tl).
Levitä taikina uunipellille levitetyn leivinpaperin päälle.

Ripottele puolukat ja valutetut raparperit taikinalevyn päälle.

Paistele uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.

Ripottele valmiin piirakan päälle sokeria.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Mimmimyy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 163g561kcal16.7g114.4g2g5.7g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 70g496kcal0.5g0.3g55.9g0g
Leivinjauhe 5.6g10kcal0.3g2.1g0g0g
Sokeri42g170kcal0g41.9g0g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 168g50kcal4.8g6g0.2g0g
Puolukka 70g27kcal0.3g4.7g0.3g1.8g
Raparperi 56g19kcal0.4g3.1g0.1g0.8g
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1204g2666kcal46g345g117g16.6g
Valittu annoskoko602g1333kcal23g172.5g58.5g8.3g
Annoskoko puolitettuna301g667kcal11.5g86.3g29.3g4.2g
Arvot/100g100g221kcal3.8g28.7g9.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=70068