Nizzan lohisalaatti

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Keitä papuja pienessä määrässä vettä, valuta ja sekoita joukkoon hieman salaatinkastiketta.

Paista lohiviipaleet pannulla nopeasti niin, että ne saavat kauniin värin.

Kuori ja viipaloi perunat.

Asettele vadille revityt salaatinlehdet ja nosta päälle pavut, perunat, viipaloidut tomaatit ja sipulirenkaat sekä pilkotut kurkut.

Koristele salaatti lohiviipaleilla, munalohkoilla ja oliiveilla.

Valuta päälle loput kastikkeesta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 482 grammaa

Memppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu, vihreä (Findus), annos 100g63g14kcal1.5g1.6g0.1g0g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)94g169kcal17.8g0.1g10.3g0g
Peruna, keskikokoinen 60g94g56kcal1.4g12.2g0.1g0.8g
Jääsalaatti (pussissa) (Järvikylä), annos 50g78g8.6kcal0.9g0.8g0.2g0.9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g141g29kcal0.8g5.3g0.4g2g
Kurkku 31g3.4kcal0.2g0.4g0g0.2g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 13g25kcal0.2g0.2g2.5g0.6g
Kananmuna, keitetty 69g98kcal8.6g0.2g7.1g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)4.7g0.9kcal0g0.3g0g0g
Dijonsinappi, Maille, Original3.1g2.2kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Oliiviöljy 13g116kcal0g0g13.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1205g1043kcal63g42.8g67.8g9.2g
Valittu annoskoko603g522kcal31.5g21.4g33.9g4.6g
Annoskoko puolitettuna301g261kcal15.8g10.7g17g2.3g
Arvot/100g100g87kcal5.2g3.6g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=242308