Jauheliha-perunavuoka

400g naudan paistijauhelihaa
1 rkl öljyä
1 sipuli
5 perunaa
2 dl kuohukermaa
1-2 tl ruususuolaa
mustapippuria
(valkosipulin kynsi)

Leikkaa perunasta ohuita viipaleita.

Kuullota sipulit öljyssä ja ruskista jauheliha.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Lado vuokaan ohut kerros perunoita, joiden päälle ripottele ruususuolaa.

Päälle jauhelihakerros.

Tee perunasta ja jauhelihasta kerroksia mielesi mukaan.

Lopuksi kaada päälle purkki kuohukermaa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Natschku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g188g113kcal2.8g24.4g0.2g1.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha251g416kcal47.6g0g25.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 125g414kcal2.5g3.8g43.8g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.5kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 3.1g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Mustapippuri 1.3g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1205g1965kcal106.8g60.4g144.6g5g
Valittu annoskoko603g982kcal53.4g30.2g72.3g2.5g
Annoskoko puolitettuna301g491kcal26.7g15.1g36.2g1.3g
Arvot/100g100g163kcal8.9g5g12g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=357793