Rapea tonnikala-salamipizza

Sekoita veteen öljy, suolaa maun mukaan, leseseos sekä hiivaleipäjauhot pikkuhiljaa.

Tarkista että koostumus on leivinpaperille "tahmeasti levitettävää", liian kovasta taikinasta tulee peltiä.

Levitä taikina pellille leivinpaperin päälle.

Lataa bolognesekastike, juusto ja täytteet päälle ja paista uunissa 225 asteessa kunnes näyttää rapean kypsältä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Barbababa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Kuidukas lese myllynparas50g128kcal8.3g17.1g3.1g15g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl100g350kcal14g64g3.1g5.5g
Rypsiöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Dolmio Light Classico Bolognese125g46kcal1.5g9.8g0.1g0.9g
Kevyt pizzajuusto, Valio (400 g)100g285kcal31g0g17g0g
Tonnikala vedessä Pirkka (1prk).75g83kcal18.7g0g0.7g0g
Kevyt Meetvursti Salami Light (Linessa (lidl)), annos 6g13g33kcal2.6g0g2.5g0g
Hillosipulisäilyke 18g8.5kcal0.2g1.7g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1205g2264kcal152.6g185.2g98g43.4g
Valittu annoskoko603g1132kcal76.3g92.6g49g21.7g
Annoskoko puolitettuna301g566kcal38.2g46.3g24.5g10.9g
Arvot/100g100g188kcal12.7g15.4g8.1g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87610