Hirvi lihakeitto

Laita vesi kiehumaan ja kuori perunat, porkkanat ja sipuli.

Pieni ne ja lisää lihaliemikuution kanssa kiehuvaan veteen.

Mausta makusi mukaan.

Hirven liha on hyvä ruskistaa ja maustaa ennen lisäämistä keittoon, tässä voi käyttää myös valmiiksi kypsennettyä lihaa.

Mitä pidempään malttaa keitellä, sen parempaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Tyllero
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g125g75kcal1.9g16.2g0.1g1.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g38g11kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Hirvikäristys125g188kcal25g0g7.5g0g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 15g4.5kcal0.2g0.7g0g0.3g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 50g52kcal1.7g9g0.5g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1206g660kcal58g56.2g16.6g7.6g
Valittu annoskoko603g330kcal29g28.1g8.3g3.8g
Annoskoko puolitettuna301g165kcal14.5g14.1g4.2g1.9g
Arvot/100g100g55kcal4.8g4.7g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=200799