Kesäkurpitsa-lohimoussaka

Viipaloi kesäkurpitsa n. ½sentin viipaleiksi.

Hienonna sipulit ja raasta porkkana karkeaksi raasteeksi.

Sekoita tomaattimurska sipulin, lohen ja porkkanan kanssa tasaiseksi seokseksi.

Valmista juustokastike: sulata rasva kasarissa.

Lisää joukkoon vehnäjauho-vesisuurus, kiehauta.

Lisää kaurajuoma suurukseen ohuena nauhana.

Lado voideltuun vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaviipaleet, valkokastike ja lohi-kasvisseos.

Paista 150 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa2102g357kcal8.4g52.6g12.6g14.7g
Porkkana 561g183kcal3.5g31.2g1.1g14.3g
Valkosipuli 21g23kcal1.7g3.4g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)158g43kcal2g7.6g0.3g2.7g
Tomaattimurska 876g258kcal4.9g46.4g1.8g16.6g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 140g753kcal1.3g1g84.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 350g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 105g361kcal10.7g73.6g1.3g3.7g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia ja vitamiineja 1051g476kcal10.5g68.3g15.8g8.4g
Cheezly Edam, 190g pakkaus (Redwood foods)56g151kcal3g3.3g14g0.6g
Tofutti Creamy smooth herbs & chives56g157kcal2.2g3.4g15.7g0g
Lohisäilyke543g543kcal97.8g0g16.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12040g6609kcal292g581.6g326.2g122.8g
Valittu annoskoko6020g3305kcal146g290.8g163.1g61.4g
Annoskoko puolitettuna3010g1652kcal73g145.4g81.6g30.7g
Arvot/100g100g55kcal2.4g4.8g2.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136718