Poronkäristys

Margariinia pataan (riittää vähempikin) ja lihat käristetään pienissä erissä.

Lisää olut ja hauduta 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, flora kevyt 40 133g502kcal0.3g7.1g53.4g0g
Keskiolut, 4.5%, annos 333g1682g723kcal6.7g69g0g0g
Poronkäristys, raaka (Lapin liha), annos 750g4205g4541kcal819.9g0g143g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12040g11532kcal1653.8g152.2g392.8g0g
Valittu annoskoko6020g5766kcal826.9g76.1g196.4g0g
Annoskoko puolitettuna3010g2883kcal413.5g38.1g98.2g0g
Arvot/100g100g96kcal13.7g1.3g3.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204184