Pekoni Sieni systeemi

Pilko sipuli ja pekonit paista pannulla viipaloitujen herkkusienien kanssa.

Lisää kerma ja mausteet maun mukaan (kuten maustepippuri, mustapippuri, suola.

Anna kiehua kokoon.

Kastikkeeseen voi lisätä hieman punaviiniä maun mukaan.

Sekoita keitetyn spagetin joukkoon ja tarjoile.

Annoksia 2-4, riippuen halutun annoskoon mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni rypsiporsas (95% lihapitoisuus) (Hk puolassa), annos 19g1189g3806kcal142.7g3.6g356.8g0g
Herkkusieni säilyke 1609g273kcal33.8g3.2g4.8g38.6g
Sipuli 385g116kcal4.8g18.5g0.8g6.5g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 18g58kcal0.3g0.5g6.1g0g
Punaviini 350g247kcal1.1g0.7g0g0g
Suola, annos 3g21g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväspagetti Sportti (Myllyn paras), annos 100g2449g8031kcal320.8g1584.2g46.5g171.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12040g25061kcal1007g3221.4g830g433g
Valittu annoskoko6020g12531kcal503.5g1610.7g415g216.5g
Annoskoko puolitettuna3010g6265kcal251.8g805.4g207.5g108.3g
Arvot/100g100g208kcal8.4g26.8g6.9g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274981