Rössypotut

Silppua sipuli ja kuutioi, perunat, porkkanat sekä lanttu.

Keitä kasvikset lähes kypsiksi lihaliemellä/pippurilla/voilla maustetussa vedessä ja lisää sitten keiton sekaan kuutioitu rössy.

Hauduta miedolla lämmöllä, kunnes rössy on pehmennyt.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Lurtsi90
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veripalttu (Tapola), annos 200g644g1476kcal70.9g109.5g103.1g0g
Vesi3502g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g911g546kcal13.7g118.4g0.9g8.2g
Lanttu 252g73kcal2.5g11.6g0.8g4.5g
Sipuli (kuorittu)210g57kcal2.7g10.1g0.4g3.6g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala77g216kcal15.4g3.9g15.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g371g104kcal2.2g22.1g0.7g9.3g
Valio voi53g378kcal0.5g0.5g42g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12040g5698kcal215.8g552.2g326.6g51.2g
Valittu annoskoko6020g2849kcal107.9g276.1g163.3g25.6g
Annoskoko puolitettuna3010g1425kcal54g138.1g81.7g12.8g
Arvot/100g100g47kcal1.8g4.6g2.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322484