Ulla äidin parempi lihakastike

Käristä lihat ja sipulisilppu voissa.

Lisää soijakastike ja keitä se kokoon.

Lisää vesi (niin että lihat peittyvät) ja anna hautua miedolla lämmöllä, Mitä pidempään, sen parempi.

Itse tähtään 2-3 tunnin haudutusaikaan.

Lopuksi suurusta maizenalla, keitä n. 10 min ja valmista on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Teidi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naturel naudanlihasuikale (Pirkka), annos 100g2398g3165kcal503.5g0g119.9g0g
Sipulikuutiot Apetit899g234kcal10.8g43.2g1.8g0g
Maizena maissitärkkelys270g944kcal2.2g234.7g0g0g
Voi 60g435kcal0.7g0.2g48.7g0g
Soijakastike less salt (Kikkoman)599g492kcal56.9g65.9g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1798g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12048g10538kcal1148.2g688g340.8g0g
Valittu annoskoko6024g5269kcal574.1g344g170.4g0g
Annoskoko puolitettuna3012g2635kcal287.1g172g85.2g0g
Arvot/100g100g88kcal9.5g5.7g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117110