Sieni-parsakaalivuoka

1. Puhdista parsakaalit ja halkaise tai paloittele ne. Keitä parsakaali melkein kypsäksi vähässä, suolalla maustetussa vedessä.

2. Puhdista ja paloittele sienet.

Kuori ja hienonna sipuli.

3. Kuumenna sieniä voissa kattilassa tai paistinpannussa, kunnes ne menevät jonkin verran kasaan.

Lisää sipulisilppu ja kerma.

Hauduta vielä hetki.

Mausta suolalla, paprikajauheella ja valkopippurilla.

4. Aseta parsakaalit voideltuun vuokaan ja levitä päälle sieni-sipuliseos ja viipalaitu mozzarella.

5. Kuorruta 250-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Anemoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 3000g1052kcal138.6g58.5g9g75g
Kanttarelli, tuore, annos 100g1200g288kcal21.6g36g6g22.8g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Voi 84g609kcal1g0.3g68.3g0g
Mozzarella light360g576kcal72g1.8g32.4g0g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g1200g840kcal24g39.6g62.4g7.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12048g6827kcal519g289.6g357g216.2g
Valittu annoskoko6024g3414kcal259.5g144.8g178.5g108.1g
Annoskoko puolitettuna3012g1707kcal129.8g72.4g89.3g54.1g
Arvot/100g100g57kcal4.3g2.4g3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=137147