Kermainen jauhelikastike

Pilko sipuli ja kuullota sitä oivariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää suola ja pippuri.

Lisää kerma ja koskenlaskija.

Anna juuston sulaa ja valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Jeanette
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 2747g6084kcal480.8g0g467.1g0g
Kuohukerma (Ingman)1997g6789kcal43.9g61.9g698.8g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto998g2795kcal189.7g0g219.6g0g
Sipuli (kuorittu)160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 4g11kcal0.4g1.7g0.1g1g
Oivariini, 60 (100g)80g439kcal0.8g0.8g47.9g0g
Jauheliha, sika-nauta 3.6g8kcal0.6g0g0.6g0g
Kuohukerma (Ingman)2.8g10kcal0.1g0.1g1g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto1.2g3.4kcal0.2g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12048g32365kcal1437.2g144.4g2871.4g7.4g
Valittu annoskoko6024g16183kcal718.6g72.2g1435.7g3.7g
Annoskoko puolitettuna3012g8091kcal359.3g36.1g717.9g1.9g
Arvot/100g100g269kcal11.9g1.2g23.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152296