Suklaa-appelsiinitryffelikakku

Murskaa keksit ja sekoita voin kanssa.

Levitä seos halkaisijaltaan 26 cm:n irtopohjavuokaan pohjan kokoiseksi leikatun leivinpaperin päälle.

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 minuuttia.

Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahviin.

Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita Viola -tuorejuuston joukkoon.

Lisää liivate-kahviseos ja sokerit sekä viimeisenä vaahdotettu kerma.

Kaada täyte vuokaan.

Peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa vähintään 5 tuntia tai mieluiten seuraavaan päivään.

Irrota kakku vuoasta ja nosta tarjoiluvadille.

Sihtaa päälle kaakaojauhetta.

Tarjoa kakun kanssa tuoreita mansikoita tai vadelmia, jos niitä on saatavissa.

Voit tarjota kakun kanssa myös mansikka- tai vadelmakastiketta: soseuta marjat ja purista sose siivilän läpi.

Makeuta sosekastike sokerilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurakeksi, Jyväshyvä (1kpl=20kcal)600g2580kcal45g408g82.2g21g
Voi 200g1451kcal2.4g0.8g162.6g0g
Liivatelehti, gelatiini48g168kcal41.1g0g0g0g
Kahvi mustana 100ml400g13kcal1.2g1.2g0.4g0g
Taloussuklaa, Fazer1600g8240kcal62.4g896g480g84.8g
Viola appelsiini tuorejuusto, valio1600g5280kcal112g208g432g0g
Sokeri 340g1380kcal0g339.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g40g160kcal0g39.6g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl1200g4080kcal24g36g420g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12056g46702kcal576.2g3858.6g3154.4g211.6g
Valittu annoskoko6028g23351kcal288.1g1929.3g1577.2g105.8g
Annoskoko puolitettuna3014g11676kcal144.1g964.7g788.6g52.9g
Arvot/100g100g387kcal4.8g32g26.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125252