Porkkanarieska

Sekoita ainekset keskenään, taputtele jauhotetuin käsin pellille rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista 225 asteessa noin 15 min. (ohje löytyy myös pirkkalehdestä)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g345g138kcal1.7g41.3g0.7g0g
Kaurahiutale 28g103kcal4g15.7g2g2.8g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton21g149kcal0g0g16.5g0g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)90g314kcal10.8g61.8g1.7g4.5g
Vehnäjauho puolikarkea 117g402kcal11.9g82g1.4g4.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1206g2211kcal56.8g401.6g44.6g22.8g
Valittu annoskoko603g1105kcal28.4g200.8g22.3g11.4g
Annoskoko puolitettuna302g553kcal14.2g100.4g11.2g5.7g
Arvot/100g100g183kcal4.7g33.3g3.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316844