Makaronilaatikko

Keitä pastaa n. 7 minuuttia lihaliemessä.

Ruskista jauheliha.

Voitele iso vuoka öljyllä ja sekoita pasta ja lihat vuokaan.

Sekoita maito ja kananmunat keskenään ja lisää hieman mustapippuria ja suolaa.

Kaada seos vuokaan.

Kypsytä laatikkoa 175 asteessa noin 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Annika13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g96g318kcal15.4g59.8g1.9g5.8g
Atria kevyt jauheliha225g383kcal42.7g0g22.5g0g
Sipuli (kuorittu)18g4.8kcal0.2g0.8g0g0.3g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)3.5g10kcal0.3g0.6g0.7g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen225g74kcal7.4g11g0g0g
Kananmuna kuoreton 35g50kcal4.4g0.1g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1206g1680kcal140.8g144.6g57.4g12.2g
Valittu annoskoko603g840kcal70.4g72.3g28.7g6.1g
Annoskoko puolitettuna302g420kcal35.2g36.2g14.4g3.1g
Arvot/100g100g139kcal11.7g12g4.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=130377