Juustoinen karppilihapulla

Pilko pekoni pieneksi, sekoita aineet keskenään.

Mausta mustapippurilla ja basilikalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 393g1259kcal105.1g0g94g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]79g265kcal9.4g0g29.1g0g
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia56g84kcal9.5g0g5g0g
Juusto, mozzarella 34g88kcal6.3g0g6.8g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1206g3502kcal270.2g3.8g276.4g0.4g
Valittu annoskoko603g1751kcal135.1g1.9g138.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna302g876kcal67.6g1g69.1g0.1g
Arvot/100g100g290kcal22.4g0.3g22.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=229588