Puolukkaiset jauhelihapihvit

Loita jauhelihapihvien valmistaminen sekoittamalla kermaviiliin sipulikeittoainekset ja korppujauhot.

Anna turvota 5 - 10 min.
Lisää jauheliha, muna ja puolukat.

Sekoita tasaiseksi.

Muotoile taikinasta pihvejä vedellä kostutetuin käsin leivinpaperille uunipellille.

Paista jauhelihapihvit 250 asteessa uunin keskiosassa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%300g509kcal59.9g0g30g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)49g97kcal1.9g17g1.5g0g
Korppujauho 19g69kcal2g14g0.2g1g
Laktoositon kermaviili (Pirkka), annos 200g150g202kcal4.5g5.8g18g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.1g0.1g4.2g0g
Puolukka 45g17kcal0.2g3.1g0.2g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1206g1908kcal147.2g80g108.2g4.4g
Valittu annoskoko603g954kcal73.6g40g54.1g2.2g
Annoskoko puolitettuna302g477kcal36.8g20g27.1g1.1g
Arvot/100g100g158kcal12.2g6.6g9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310667