Jauheliha-bolognese

Mausteet: 1 rkl jauhelihamauste, ½ tl viherpippuri ja 1 rkl oregano.

Ruskista jauheliha ja sipulit ja mausta.

Lisää kastike ja vesi.

Hauduta n. 30 min. Tarjoa pastan (vehnänalkio) kanssa.

Voit keventää tätä ohjetta vaihtamalla jauhelihan nautaan ja pastakastikkeen light-versioon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Classico Bolognesekastike (Dolmio), annos 500g282g138kcal3.9g22g3.9g2.5g
Valkosipuli, tuore, silputtu11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Jauheliha, sika-nauta 225g499kcal39.4g0g38.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1206g1313kcal89.2g50.4g84.8g6.4g
Valittu annoskoko603g657kcal44.6g25.2g42.4g3.2g
Annoskoko puolitettuna302g328kcal22.3g12.6g21.2g1.6g
Arvot/100g100g109kcal7.4g4.2g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=73811