Sitruunakana

1. Lämmitä uuni 200 asteeseen.

2. Pyyhi koivet talouspaperilla.

Hiero koipien pinta halkaistulla ja pestyllä sitruunalla.

Mausta suolalla ja pippureilla.

Nosta koivet voideltuun uunivuokaan
3. Kuori ja puolita valkosipulinkynnet.

Leikka loput sitrukset viipaleiksi ja asettele ne valkosipulin ja timjaminoksien kanssa koipien väleihin.

Valuta päälle hunaja ja kasvisliemi.

4. Paista koipia uunin alatasaolla noin 40 minuuttia tai kunnes on kypsää.

Poista broilerista nahka

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Aukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koipi (Atria), annos 600g375g488kcal63.8g4.1g24g0g
Sitruuna 100g113g41kcal0.7g6.8g1.2g0g
Lime, kuorittu, annos 50g19g6.8kcal0.1g0.4g0.2g0.5g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g12g13kcal0.9g2g0.1g0.2g
Timjami 0.8g2.1kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g5.6g18kcal0.1g4.4g0g0g
Kasvisliemikuutio 1.9g5.7kcal0.2g0.3g0.4g0g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1206g1147kcal131.8g36.4g52g2g
Valittu annoskoko603g574kcal65.9g18.2g26g1g
Annoskoko puolitettuna302g287kcal33g9.1g13g0.5g
Arvot/100g100g95kcal10.9g3g4.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=95263