Parsakaalikeitto

Freesaa viipaloidut porkkanat ja sipuli sekä pilkotut valkosipulinkynnet.

Lisää vesi ja kanaliemikuutio.

Kiehauta ja lisää parsakaalit.

Keitä 15-20 min.
Soseuta, suurusta tarvittaessa vehnäjauholla.

Lisää kerma ja mausteet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g76g21kcal0.5g4.5g0.2g1.9g
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 8.7g46kcal0g0g5.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Parsakaali brokkoli 58g20kcal2.7g1.1g0.2g1.5g
Kanaliemi rainbow 1 L291g146kcal11.7g2.9g11.7g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)58g35kcal0.6g2.6g2.3g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g4.4g3.8kcal0g0.9g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g13g3.6kcal0.1g0.8g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 1.5g7.9kcal0g0g0.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali brokkoli 10g3.5kcal0.5g0.2g0g0.2g
Kanaliemi rainbow 1 L49g25kcal2g0.5g2g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)10g5.9kcal0.1g0.4g0.4g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g0.7g0.6kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1208g653kcal37.2g30.8g45.8g8.6g
Valittu annoskoko604g327kcal18.6g15.4g22.9g4.3g
Annoskoko puolitettuna302g163kcal9.3g7.7g11.5g2.2g
Arvot/100g100g54kcal3.1g2.6g3.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161563