Chili con Carne & Chorizo

Pilko sipuli.

Kulota sipuli pannulla siirrä pataan.

Paista jauheliha pannulla ja siirrä pataan.

Pilko chorizo-makkara ja pannulla ja siirrä pataan.

Pilko paprika ja chili ja lisää pataan.

Hienonna valkosipuli ja lisää muiden aineiden kanssa pataan.

Hauduta matalalla lämmöllä n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Xl8r
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha117g198kcal22.2g0g11.7g0g
Tomaattimurska 233g69kcal1.3g12.4g0.5g4.4g
Kidneypapu, suolaliemessä85g93kcal6.6g15.2g0.4g6.8g
Chili paprika punainen15g5.8kcal0.3g1.3g0g0g
Chorizo-paprika makkara (Dulano)44g194kcal9.6g0.4g17.1g0g
Paprika, punainen45g12kcal0.4g2.1g0.2g0.9g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g58g42kcal1.5g9.8g0.1g0g
Valkosipuli 7.3g7.9kcal0.6g1.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1208g1242kcal85g84.8g60g24.6g
Valittu annoskoko604g621kcal42.5g42.4g30g12.3g
Annoskoko puolitettuna302g311kcal21.3g21.2g15g6.2g
Arvot/100g100g103kcal7g7g5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254057