Eevan kaalipapusoppa

Suikaloi kaali isoon kattilaan, pilko joukkoon porkkanat ja paprika.

Kaada pataan noin 1,3 litraa vettä ja lisää kaksi kasvis- tai lihaliemikuutiota.

Anna kiehua hiljalleen reilu tunti - mitä pitempään, sen pehmeämpää! Lisää pataan pavut ja tomaattimurska, sekoita ja kuumenna uudelleen kiehuvaksi.

Lisää suolaa maun mukaan, esim.

herbamarea ja muita mausteita (esim.

basilika ja provencen yrtit sopivat hyvin) Jos pidät valkosipulista, lisää muutama kynsi!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 329g91kcal3.9g13.3g0.7g6.9g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)4.8g14kcal0.5g0.9g0.9g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g66g18kcal0.4g3.9g0.1g1.6g
Paprika punainen 26g7.7kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow93g79kcal4.3g14g0.5g4.7g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)85g34kcal1.5g7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1208g488kcal21.6g80.6g4.8g27.4g
Valittu annoskoko604g244kcal10.8g40.3g2.4g13.7g
Annoskoko puolitettuna302g122kcal5.4g20.2g1.2g6.9g
Arvot/100g100g40kcal1.8g6.7g0.4g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274910