Herkullinen jauhelihakeitto

Laita 1,5 litraa vettää kiehumaan.

Paista jauhelihat.

Lisää pakastevihannekset ja jauheliha kiehuvaan veteen.

Anna kiehua jonkun aikaa ja lisää Koskenlaskija kuutioina.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 690 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 88g281kcal23.4g0g21g0g
Vesi328g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi7.2g20kcal0.7g0.5g1.7g0g
Peruna & keittokasvis (Apetit), annos 750g164g82kcal2.3g18.1g0.3g2.1g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g16g46kcal3.1g0g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1208g858kcal59g37.2g53.2g4.2g
Valittu annoskoko604g429kcal29.5g18.6g26.6g2.1g
Annoskoko puolitettuna302g215kcal14.8g9.3g13.3g1.1g
Arvot/100g100g71kcal4.9g3.1g4.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400901