Kasviskeitto ala hehtaari

Kuumenna vesi+liemikuutio, lisää jäiset kasvikset pussista.

Keitä noin 15-20 min. Lisää paloiteltu juusto, keitä kunnes juusto sulaa, soseuta vaikka sauvasekoittimella.

Mausta 1-2 tl suolalla ja 2-3 rkl rakunalla.

Todella herkullista.

Kokeile muitakin juustoja, ainakin viherpippuri sopii tosi hyvin.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio 33g101kcal3.1g4.5g7.8g0.5g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g750g2099kcal142.4g0g164.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 2999g0kcal0g0g0g0g
Apetit peruna ja keittokasvis (Apetit), annos 100g2249g1282kcal31.5g278.9g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12060g6963kcal354g566.8g354.4g1g
Valittu annoskoko6030g3481kcal177g283.4g177.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna3015g1741kcal88.5g141.7g88.6g0.3g
Arvot/100g100g58kcal2.9g4.7g2.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160250