Kaalinlaskija

Kuumenna wokkipannu tai vastaava, laita voi ja öljy pannulle, laita muutama rosépippuri rasvaan paistumaaan hetkeksi, Lisää suikaloitu kaali ja paista melko kovalla lämmöllä niin, että kaali hiukan ruskistuu sieltätäältä ja tuoksuu makealle.

Pienennä porkkanat haluamaasi muotoon ja lisää pannulle, paista hetkinen ja lisää sitten jauheliha, aurajuusto ja koskenlaskija, paista ja sulattele ainekset kokoon ja lisää pilkottu sipuli, sekoita ja mausta suolalla, meiramilla, kurkumalla ja valkopippurilla, anna hautua n.15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl45g405kcal0g0g45g0g
Voi, 1 tl, 5 g45g329kcal0.5g0.5g36g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g113g383kcal22.5g0g32.6g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g900g252kcal5.4g53.5g1.8g22.5g
Kaali, valkokaali2250g475kcal27g76.5g4.5g47.2g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto563g1575kcal106.9g0g123.8g0g
Sipuli (kuorittu)315g85kcal4.1g15.1g0.6g5.4g
Jauheliha, sika-nauta 1800g3986kcal315g0g306g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12060g14977kcal962.8g291.2g1100.6g150.2g
Valittu annoskoko6030g7489kcal481.4g145.6g550.3g75.1g
Annoskoko puolitettuna3015g3744kcal240.7g72.8g275.2g37.6g
Arvot/100g100g124kcal8g2.4g9.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=314158