Kermainen jauhelikastike

Pilko sipuli ja kuullota sitä oivariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää suola ja pippuri.

Lisää kerma ja koskenlaskija.

Anna juuston sulaa ja valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Jeanette
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 2752g6094kcal481.6g0g467.8g0g
Kuohukerma (Ingman)2000g6800kcal44g62g700g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto1000g2800kcal190g0g220g0g
Sipuli (kuorittu)160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 4g11kcal0.4g1.7g0.1g1g
Oivariini, 60 (100g)80g440kcal0.8g0.8g48g0g
Jauheliha, sika-nauta 3.6g8kcal0.6g0g0.6g0g
Kuohukerma (Ingman)2.8g10kcal0.1g0.1g1g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto1.2g3.4kcal0.2g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12068g32419kcal1439.6g144.6g2876.2g7.4g
Valittu annoskoko6034g16210kcal719.8g72.3g1438.1g3.7g
Annoskoko puolitettuna3017g8105kcal359.9g36.2g719.1g1.9g
Arvot/100g100g269kcal11.9g1.2g23.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152296