Ollin kesäkeitto

Puhdista perunat ja porkkanat huolellisesti.

Pilko kasvikset, keitä suolalla maustetussa vedessä lähes kypsiksi.

Kuutioi sulatejuusto joukkoon ja anna sen sulaa - sekoita.

Lisää maito ja anna kiehahtaa.

Siirrä pois liedeltä, lisää ripaus sokeria ja päälle runsaasti persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1167g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1167g738kcal35g56g40.8g0g
Uudet perunat keitetty1867g1419kcal31.7g300.6g3.7g18.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g607g170kcal3.6g36.1g1.2g15.2g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g467g126kcal6.1g22.4g0.9g7.9g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g292g817kcal55.4g0g64.2g0g
Keräkaali, 100g467g112kcal5.6g15.9g0.9g9.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12068g6765kcal274.8g862g223.4g103.2g
Valittu annoskoko6034g3382kcal137.4g431g111.7g51.6g
Annoskoko puolitettuna3017g1691kcal68.7g215.5g55.9g25.8g
Arvot/100g100g56kcal2.3g7.1g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300745