Tofupapukeitto

Kuullota sipulia öljyssä.

Lisää keitetyt kikherneet ja pilkotut aurinkokuivatut tomaatit ja vesi ja kasvisliemijauhe.

Anna porista aikansa.

Lisää kuutioitu tofu ja maissi.

Juuri ennen tarjoilua basilikasilppu ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Aikidohanu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 75g100kcal6.3g13.2g1.5g3.8g
Aurinkokuivatut tomaatit, Pirkka9g17kcal0.3g1.1g1.3g0.5g
Maissi jyvät 124g178kcal3.5g31.7g3g4.6g
Sipuli (kuorittu)26g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Tofu, marinoitu (Oy soya ab), annos 270g101g147kcal16.7g1.5g8.6g0g
Vesi263g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1209g998kcal54.2g97.6g40.2g18.6g
Valittu annoskoko605g499kcal27.1g48.8g20.1g9.3g
Annoskoko puolitettuna302g250kcal13.6g24.4g10.1g4.7g
Arvot/100g100g83kcal4.5g8.1g3.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=213754