Kesäkurpitsa-juustokeitto

Kuumenna rasva kattilassa.

Laita kattilaan kuorineen kuutioidut kesäkurpitsat ja hienonnettu purjo, ja pehmennä.

- Lisää vesi, kanafondi ja sulatejuusto pieninä palasina.

Hauduta n. 10 min.

- Tee suurus sekoittamalla vehnäjauhot ja kerma, ja suurusta keitto.

- Mausta keitto basilikalla ja timjamilla, ja anna kiehua vielä muutaman minuuttin.

-Halutessasi soseuta!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Hile84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 225g41kcal1.3g5.6g0.9g1.6g
Purjosipuli 75g17kcal1.4g1.8g0.1g1.6g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%38g94kcal5.6g1.2g7.5g0g
Basilika, kuivattu 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Timjami 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Kanafondi makutiiviste (Knorr), annos 29g11g6.5kcal0.3g0.9g1.2g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 225g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g19g23kcal0.6g0.9g1.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.5g26kcal0.8g5.2g0.1g0.3g
Voi 5.2g38kcal0.1g0g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1209g490kcal20.2g31.2g32g7.4g
Valittu annoskoko604g245kcal10.1g15.6g16g3.7g
Annoskoko puolitettuna302g122kcal5.1g7.8g8g1.9g
Arvot/100g100g41kcal1.7g2.6g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=253977